Društvene
mreže

Mi nismo samo još jedna agencija za vođenje društvenih mreža
– mi smo tvoji partneri u digitalnom svetu. Razumemo viziju i ciljeve
tvog brenda i radimo zajedno sa tobom da stvorimo sadržaj koji će
privući pažnju tvoje publike i izgraditi lojalnost prema tvom brendu.

Budi tamo gde su tvoji klijenti.

Zaboravi na tradicionalne marketing metode. Mi ćemo te odvesti tamo gde se nalaze tvoj potencijalni kupci – na društvene mreže. Kreativnim vođenjem naloga na društvenim mrežama, tvoj brend će imati snažno online prisustvo i povezanost sa ciljnom grupom.

Ne samo da pravimo detaljan plan objava za društvene mreže, već pravimo i fenomenalne reklame prilagođene tvojoj ciljnoj grupi. I to na svim platformama.

Zavisno od vrste i cilja kampanje, plaćene reklame na društvenim mrežama omogućuju povećanje vidljivosti brenda, posećenosti sajta i ostvarivanje većih prihoda. To uključuje i retargeting kampanje koje ciljaju ljude koji su ranije posetili tvoj sajt i pokazali interesovanje za određene proizvode ili usluge.

Nalozi

Preuzimamo upravljanje tvojim nalozima i strateški se fokusiramo na povećanje interakcije i dosega na tvojim kanalima. Tako se možeš fokusirati na svoju osnovnu delatnost i posvetiti se unapređenju poslovanja.

Kontent

Reel-ovi, TikToki, fotografije - mi smo profesionalci u stvaranju sadržaja za tvoje društvene medije. Pakujemo tvoje priče u kratke i jasne formate koji privlače tvoju ciljnu grupu.

Influenseri

Mi se oslanjamo na uspešne i autentične partnerske odnose - ne samo sa našim klijentima, već i u saradnji sa influenserima i stvaraocima sadržaja kako bismo privukli nove ciljne grupe i ojačali poverenje u tvoj brend.

Kampanje

Tražiš nove zaposlene, želiš da privučeš nove kupce ili povećaš doseg u svojim kampanjama? Planiramo strateške reklamne kampanje i obezbeđujemo ti potencijalne klijente i kupce kroz kreativne oblike oglasa.

Želiš da se tvoj brend izdvoji
na društvenim mrežama?
Kontaktirajte nas i zajedno ćemo osmisliti marketinšku strategiju
koja će učiniti tvoj brend neodoljivim.